Ponyva javítás garanciával!

Ponyva javítást vállalunk mindenféle ponyva termékre a kisméretű molinótól a teherautó vagy kamionponyván át egészen a nagyméretű rendezvény - vagy raktársátrakig.

A ponyva anyag javításon, helyi pótláson túl foglalkozunk teljes felújítással, speciális tisztítással, feliratozással.

Mivel hosszú ideje a ponyvás szakmában dolgozunk, tisztában vagyunk azzal, hogy menny bosszúságot tud okozni egy sérült, szakadt ponyva. Egyrészt balesetveszélyes lehet, másrészt számos esetben a sérült ponyva miatt egy teherautót nem engednek be a célállomásra, a rakomány leborulhat, az úton elhagyhatjuk annak egy részét.

ponyva javito ember

S.O.S. ponyvajavítás


Sürgős esetben akár azonnali kiszállással javítunk mindenféle ponyva anyagot. Kérjük azonban, hogy a megadott elérhetőségeinket mindenképpen egyeztessen időpontot mielőtt telephelyünkre érkezik, mert gyakran terepen dolgozunk és nem talál meg minket műhelyünkben.

Helyszíni kiszállás


Kérésére az Ön által megadott címre megyünk és akár hozom-viszem szolgáltatásunkkal, akár helyszíni javítással hozzok helyre sérült utánfutóját, sátor ponyváját, molinóját, kamion ponyváját. Budapest területén de előre egyeztetve akár vidékre is kiszállunk amennyiben a kedves megrendelő igényli azt.

Kedvezmény


Oktatási intézmények figyelmébe ajánljuk tornaszőnyeg és boxzsák javítási akciónkat! Mindenféle sport vagy oktátási intézmény tömeges vagy egyedi ponyva termék javítására jelentős kedvezményt tudunk biztosítani.

Teniszsátrak, raktársátrak, rendezvénysátrak, teherautók, utánfutók javítását vagy átalakítását is vállaljuk. Gyakori kérés ügyfeleink részéről a pótkocsi magasságának emelése miatt a rajta fekvő ponyva méretének toldása. Természetesen ilyen esetben is állunk szíves rendelkezésünkre.

A JAVÍTÁSRÓL:

  • Igény szerint otthonában vagy a baleset helyszínenén végezzük el.

  • A felhasznált anyagok és szerszámok korszerűek, megbízhatóak.

  • A javításra garanciát adunk.

  • A javítás időtartamáról a javítást megelőzően tájékoztatjuk.

  • Igény szerint hozom-viszem szolgáltatással vagy postai úton is.

JAVÍTÁS AKCIÓ

  • Nagy tételben "flottakedvezményt" adunk.

  • Flottakedveményünkről érdeklődjön telefonon.